Nieuws

Brand & veiligheid

Teambuilding en veiligheid gaan hand in hand! Op een zonnige dag hebben we met z’n allen als één team de gevaren van brand leren kennen en bestrijden. Hopelijk zal er nooit brand zijn, maar een voorbereid team is er 2 waard!

beewrap

Beewrap – robotwikkelaar

Stap voor stap wil VdH zijn werking verbeteren voor zijn klanten en teamleden. De Beewrap robot palletwikkelaar sluit daar perfect bij aan. De vele palletzendingen kunnen door deze robot op eender welke plaats in het magazijn voorzien worden van een correct aangebrachte wikkelfolie zodat de pallets met hun goederen aansluitend veilig op weg kunnen. En het VdH teamlid, die drukte op de knop en de robot deed het werk 😉

Ergopack – Investering in efficiëntie en ergonomie

Nu de retail orders hernemen na een lange sluiting door Corona en er opnieuw een stijging is in het aantal te verwerken palletzendingen, neemt ook het aantal handelingen toe voor het verstevigen van deze zendingen met straps. Om dit efficiënter en voornamelijk meer ergonomisch af te handelen, heeft VdH besloten te investeren in een Ergopack machine. Gedaan met op de knieën te gaan of onder een pallet naar de strap te zoeken, de Ergopack machine zorgt dat het strappen van de pallets in een handomdraai gebeurt.

Charter Sustainability & Ecology

Omdat duurzaamheid en ecologie steeds belangrijker worden, heeft VdH een charter uitgeschreven met daarin de reeds doorgevoerde verbeteringen en toekomstige doelstellingen. Zo wil VdH als bedrijf een constante focus vooropstellen om steeds verder te gaan in de verbetering van zijn werking qua duurzaamheid en ecologie.

VdH breidt uit

Als logistieke dienstverlener begint alles bij voldoende opslagcapaciteit. Om onze huidige activiteiten in hun groei en toekomstige nieuwe projecten te ondersteunen, breidt VdH uit! Een extra 2.600 m² opslagcapaciteit zal vanaf augustus 2016 in gebruik genomen worden, dit vlak over ons bestaande pand van 4.000 m². Mocht u te weinig opslagcapaciteit hebben en tegelijk interesse hebben in onze logistieke dienstverlening, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Transparante opvolging van orders en goederenvoorraad

Om onze klanten nog beter van dienst te zijn, heeft VdH een nieuwe web-applicatie ontwikkeld die op een transparante en overzichtelijke manier een constant voorraadoverzicht geeft, orderplaatsing en opvolging mogelijk maakt en daarnaast voorziet in rapportage-overzichten.

De mogelijkheden van de web-applicatie zijn onbeperkt en laten toe om nog meer tailor-made inzicht te verlenen aan de klant betreffende de behandeling van zijn goederen bij VdH.